İstanbul

Okullarda Yıl Sonu Şenliği 75. Yıl İlkokulu Etkinlikleri
yıl-sonu-senligi

Yoğun bir eğitim sezonunun ardından karne zamanı geldiğinde çocuklar içinde ödül niteliğinde yapılan etkinlik aktivite ve atölyelerin yapılmasıdır yıl sonu şenliği.

Şenlikte neler var?

Bu özel anda sizlerin ve çocukların çok daha özel ve güzel hissetmeniz için tüm ekibimizle  organizasyonları hazırlıyoruz. 🥳  🌸

Hacivat Karagöz, Nasrettin Hoca, İbiş, palyaço yüz boyama ve sosis balon ikramı. Bunların yanı sıra çocuklarında çok sevdiği Şişme oyun parkurları, dev kaydırak tırmanma piramidi hepsi çocukların çok sevdiği etkinlikler.

     

Devlet okullarında biletli olarak düzenlenen etkinliklerimiz, özel okullarda ise paket fiyatlarla yapılmaktadır. 

 

Eğlenelim ve Güzel Anılar Biriktirelim

      Hacivat Karagöz gölge oyunu, Nasrettin hoca gibi karakterlerin yanı sıra bir çok etkinlik var. Palyaço, illüzyon, jonklör, tahta bacak, ateşbaz, vantrilok, şişme maskot animatörler, semazen, sazende ekibi bunlardan bazıları. Mehter takımı, Hacivat Karagöz canlı performans, maskot mehter gibi sahne etkinliklerinin yanı sıra alan etkinlikleri de yapıyoruz. Balon süsleme, şişme oyun alanları, animasyonlu yiyecekler.23 nisan

     Balon süslerken gerek kurumsal renkler gerekse sevdiğiniz renkleri dikkate alıyoruz. animasyonlu yiyecekler olarak da, Osmanlı macunu, Osmanlı şerbeti, pamuk şeker, Popcorn, horoz şeker, elma şekeri gibi yiyecekler başta olmak üzere birçok hizmet sunuyoruz. Şişme oyun alanlarında çocukların eğlenceli vakitler geçirmesine şahit oluyoruz.

Eğlenceli kaydırak, zıp zıp, tırmanma piramidi gibi daha bir çok çeşit içeriğimizle hizmetinizdeyiz. palyaço yüz boyaması, şekilli balon yapması çocukların mutlu olmasını sağlıyor çocuklar mutlu olunca davetliler de biz de çok keyif alıyoruz.

Programlarınızın içeriğini size bırakıyoruz siz hayal edin biz yapalım. profesyonel ekibimizle her an hizmetinizdeyiz. müşterisini seven memnuniyetine değer veren bir ekibiz bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

Hacivat Karagöz’le Eğlenin

Hacivat Karagöz gölge oyunu gösterisi veya profesyonel tiyatro oyuncusu olan ekip arkadaşlarımızın kostümleri giyip sahne de sergiledikleri gösteri türü olarak iki şekilde seyirci karşısında oluyoruz. Hangi gösteriyi seçeceğiniz sizin tercihiniz.

 

Yüz Boyama ve Şekilli Balon Aktivitesi

Çocukların çok eğlendiği kısımlardan birisi de yüz boyama ve sosis balon etkinliği. Tercih ettiğiniz konsept gereği palyaço, oyun ablası veya oyun abisi tarafından çocuklar bir alanda toplanır ve etkinlik başlar. çocukların en sevdiği renkte balonlar kullanılır. sevdikleri şekiller yapılır. Eğlence dolu bir şekilde program devam eder.

yıl-sonu-şenlikleri

İllüzyon (sihirbaz) ve Jonklör Etkinliği

Çocukların daha ismini bile duydukların da heyecanlandıkları bir etkinlik. Ne sihirdir ne keramet el çabukluğudur marifet. Çocuklar için hep heyecanlı ve eğlenceli olmaya devam ediyor.  harika ve unutulmaz anılar biriktirmek için iletişime geçebilirsiniz.

 

Gösteriler ve Atölyeler hakkında güncel bilgiler için sosyal medyada bizi takip edebilirsiniz.

 

hacivat-karagoz-slayt-4

Bir yanıt yazın

Bilgi Al
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim?
Call Now Button