İstanbul

Hacivat Karagöz Gösterileri ve Okul Etkinlikleri Arnavutköy’de

karagoz-atolyesi    Hacivat Karagöz Gösterileri ve Okul Etkinlikleri Arnavutköy’de. Doğum günlerinizde, yıl sonu etkinliklerinizde, sünnet düğünleriniz de, yıl sonu etkinliklerinde, ana okulu etkinliklerinde, okuma bayramlarında, 23 nisan da, dönem içi çocuk eğlencelerin de, piknik organizasyonlarında, kurum açılışlarında, teknede yat etkinliklerinde, özel gün ve geceleriniz de profesyonel ekibimizle hizmetinizdeyiz.

Etkinlik içerikleri

Hacivat Karagöz gölge oyunu, Nasrettin hoca, palyaço, şişme maskot animatörler, semazen, sazende ekibi, mehter takımı, illüzyon, jonglör, tahta bacak, ateşbaz, vantrilog, Hacivat Karagöz canlı performans, maskot mehter gibi sahne etkinliklerinin yanı sıra alan etkinlikleri de yapıyoruz. Balon süsleme, şişme oyun alanları, animasyonlu yiyecekler.

Arnavutköy Hacivat Karagöz Gösterileri ve Okul Etkinlikleri, Balon süsleme yaparken kurumsal renklerinizi dikkate alıp, bunun yanında zevklerinize de yer vermekteyiz, istediğiniz renklerde balonlarla çalışma yapmaktayız. animasyonlu yiyecekler, Osmanlı macunu, Osmanlı şerbeti, popcorn, pamuk şeker, horoz şeker, elma şekeri, gibi hizmetleri dönem kıyafetleri giyinmiş arkadaşlarımızın ikramıyla sizlerle buluşturuyoruz.

Şişme oyun alanlarıyla gerek okul etkinliklerin de, gerekse piknik organizasyonlarında, çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri sağlıyoruz. zıp zıp, eğlenceli kaydırak tırmanma piramidi, rodeo, trambolin gibi daha bir çok çeşit eğlenceli alanı sizlerle buluşturuyoruz.

Yüz boyaması yapan şekilli balonlarıyla çocukları mutlu eden palyaçoyu da unutamayız. sizin mutluluğunuz bizim için önemli, davetlileriniz keyifli bir akşam geçirsin, çocuklarınız doyasıya eğlensin diye varız. sizin memnuniyetiniz bizim mutluluğumuzdur.

Hakkımızda

İstanbul Hacivat Karagöz olarak 10 yılı aşkın zamandır pek çok kaliteli ve profesyonel işlere imza attık. Özel günlerinizde, ramazan etkinliklerinizde, okul gösterilerinizde, tekne ve yat etkinliklerinde, doğum günlerin de sünnet düğünlerin de profesyonel ekibimizle hep yanınızda olmuştur. Başta İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere firmamız kaliteli hizmetleri sizler için düzenliyor.

Gelenekten aldığı güçle, yeniliklere yer veren çözüm odaklı çalışan profesyonel ekibiyle gelenekten geleceğe bir köprü olmuştur. Başarımızın müşterilerimizin memnuniyetinde gizli olduğunu biliyor ve bunu dikkate alarak özveriyle çalışıyoruz. gösterilerimizi bu anlayışla büyük bir dikkat ve titizlikle planlıyoruz.

hacivat-karagoz

 

facebook sayfamızdan bizi takip edebilirsiniz https://www.facebook.com/istanbulhacivatkaragoz/

Bir yanıt yazın

Bilgi Al
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim?
Call Now Button