İstanbul

Hacivat Karagöz Etkinlikleri ve Sahne Gösterileri Avcılar’da

 

Hacivat Karagöz ekibi olarak Avcılarda sünnet düğünlerinde, doğum günü🌸 partilerinde 🥳  sahne alıyoruz. Okuma bayramlarında, ana okulu etkinliklerinde, yıl sonu etkinliklerinde harika etkinlikler ve gösteriler planlıyoruz ve yapıyoruz.

23 nisan ve bir çok dönem içi okul etkinliklerinde tüm ekibimizle yanınızdayız. Kurum açılışlarında, piknik organizasyonlarında, özel gün ve geceleriniz de yanınızdayız. Siz hayal edin biz sizin için gerçekleştirelim…Hacivat Karagöz Gösterileri

Etkinlik İçerikleri;

     Hacivat Karagöz gölge oyunu, Nasrettin hoca gibi karakterlerin yanı sıra bir çok etkinlik var. Palyaço, illüzyon, jonklör, tahta bacak, ateşbaz, vantrilok, şişme maskot animatörler, semazen, sazende ekibi bunlardan bazıları. Mehter takımı, Hacivat Karagöz canlı performans, maskot mehter gibi sahne etkinliklerinin yanı sıra alan etkinlikleri de yapıyoruz. Balon süsleme, şişme oyun alanları, animasyonlu yiyecekler.

     Balon süslerken gerek kurumsal renkler gerekse sevdiğiniz renkleri dikkate alıyoruz. animasyonlu yiyecekler olarak da, Osmanlı macunu, Osmanlı şerbeti, pamuk şeker, popcorn, horoz şeker, elma şekeri gibi yiyecekler başta olmak üzere birçok hizmet sunuyoruz. Şişme oyun alanlarında çocukların eğlenceli vakitler geçirmesine şahit oluyoruz.

Eğlenceli kaydırak, zıp zıp, tırmanma piramidi gibi daha bir çok çeşit içeriğimizle hizmetinizdeyiz. palyaço yüz boyaması, şekilli balon yapması çocukların mutlu olmasını sağlıyor çocuklar mutlu olunca davetliler de biz de çok keyif alıyoruz. programlarınızın içeriğini size bırakıyoruz siz hayal edin biz yapalım. profesyonel ekibimizle her an hizmetinizdeyiz. müşterisini seven memnuniyetine değer veren bir ekibiz bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Biz Kimiz;

İstanbul Hacivat Karagöz olarak 10 yılı aşkın zamandır pek çok kaliteli ve profesyonel işlere imza attık. Özel günlerinizde, ramazan etkinliklerinizde, okul gösterilerinizde, tekne ve yat etkinliklerinde, doğum günlerin de sünnet düğünlerin de profesyonel ekibimizle hep yanınızda olmuştur. Başta İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere firmamız kaliteli hizmetleri sizler için düzenliyor.

Gelenekten aldığı güçle, yeniliklere yer veren çözüm odaklı çalışan profesyonel ekibiyle gelenekten geleceğe bir köprü olmuştur. Başarımızın müşterilerimizin memnuniyetinde gizli olduğunu biliyor ve bunu dikkate alarak özveriyle çalışıyoruz.

Programınızı nasıl isterseniz öyle planlıyoruz ve takibini sağlıyoruz. Mekan süslenmesinden tutunda sosis balona kadar bir çok hazırlığı sizler için yapıyoruz. Çocuklarla eğlenceli yarışmalar yapıp keyifli dakikalar geçiriyoruz, şekilli balonlar isteğe bağlı yüz boyaması ve daha nice sürprizler.  🌸

Neler yapılabilir diye sorduğunuz tüm sorularınızın cevabını bulacağınız bir etkinliğe imza atıyoruz. şehir içi ve şehir dışı tüm programlarda ekibimizle sahne alıyoruz. Nasrettin hocanın hikayeleri, Hacivat ve Karagözün nüktedan halleri hem davetlileri hem de çocukları çok eğlendiriyor.🥳

Gösteriler ve Atölyeler hakkında güncel bilgiler için sosyal medyada , https://www.facebook.com/istanbulhacivatkaragoz/ bizi takip edebilirsiniz.

ramazan-etkinlikleri-karagoz-hacivat

 

Bir yanıt yazın

Bilgi Al
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim?
Call Now Button