İstanbul

ramazan-etkinlikleri-karagoz-hacivat

Online (çevrimiçi) Etkinlikler;

Canlı Yayınlar;

  • Zoom
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • workplace

Alışıla gelmiş ramazan etkinliklerinden ve sahnelerinden uzak bir ramazan geçirmemiz kuvvetle muhtemel. İstanbul Hacivat Karagöz ekibi olarak bizde tüm hazırlıklarımızı bu şartlara göre yapıyoruz. Video içeriklerimizi ve canlı yayın hazırlıklarımızı tamamladık.

Talep edilmesi halinde gösterilerimizi kayıt olarakta paylaşıyoruz. Kendi sosyal ağlarınızda veya kullanıcılarınızla paylaşabilmeniz için.

Sizlerle nerelerde buluşabiliyoruz?

  • Kurumsal şirket toplantılarında
  • Özel davetlerde
  • Online toplantılarınızda
  • Okul toplantılarında
  • Tüm online çözümlerde

Ramazan etkinlikleri geldiğinde Hacivat Karagöz’e davulcu davuluna fırıncı pidesine kavuşur. Biz de sizlerle buluşacağımız günün hasretiyle doluyuz. Sahnelerde olmak seyircilerimizin nefeslerini hissetmek o samimiyet çemberinde olmak bizim de çok özlediğimiz bir durum.

Bizler sizlerde buluşmak için çalışmalarımızı hızlandırdık, etkinliklerimizi video kayıt, canlı yayın ve online (çevrimiçi) şeklinde yapabiliyoruz. çocuklar için faklı yetişkinler için farklı içerikler uygulanmaktadır.

Çocuklar için;

Çocuklar için bir birinden eğlenceli içerikler hazırladık. Program esnasında sıkılmadan keyifle izleyebileceklerini düşündüğümüz içerikler. Online etkinlikleri de interaktif  etkinlikler şeklinde yaparak çocuklar için daha da eğlenceli hale getiriyoruz.

Hangi etkinlikleri interaktif yapıyoruz ?

Karagöz Hacivat gölge oyunu, Nasrettin hocadan kıssalar, oyun abisi ile interaktif yarışmalar, illüzyon gösterisi, jonklör gösterisi.

Yetişkinler için;

2021 Ramazan Etkinlikleri ve Online Gösterilerinde Yetişkinler için hazırladığımız içeriklerde kurumsal etkinliklere ve etkileşime önem verdik. Siz toplantınızı yaparken biz de size motivasyon katalım istiyoruz. İçeriklerimiz kurumsal hassasiyetlerde göz önünde bulundurularak hazırlanmaktadır.

Orta oyunu; Geleneksel motiflerimizin yer aldığı oyunlar hazırlanır ve sahnelenir. Meddah hikaye anlatımı (katılımcılara uygun hikayeler seçilir). Karagöz gölge oyunu; Karagöz oyunun da geleneksel oyunların yanı sıra güncek oyunlarda sahnelenmektedir.

Yapılacak olan etkinlik kurumların veya şirketlerin (okullar vs.) istekleri doğrultusun da geliştirilir. Oyunun içerisine personelinde kendinden bişeyler bulabileceği eğleneceği eklemeler yapılarak (vizyon ve misyona uygun olarak) zenginleştirilebilir.

Siz kıymetli seyircilerimizde bizde eski normali arıyoruz. bugünün şartlarında eski normale hemen dönmek kolay olmayacak gibi.

Sahneler kurulur, makyajlar yapılır, kostümler hazırlanır, tefler çalınır ve sahne zamanı geldiği anlaşılırdı. İki kadim dost bir birine kavuşurdu. Bu güzellikleri eskisi gibi yaşama fırsatı bulamasakta hazırladığımız yeni ve online (çevrimiçi) içeriklerle yaşatmayı amaçlıyoruz.

2021 Ramazan Etkinlikleri ve Online Gösterilerle talepler artabilmektedir. bu talepleri karşılayabilecek alt yapıyı hazırlamış bulunmaktayız.

 

Sağlıklı günlerde görüşmek ümidiyle

 

ramazan-senligi

 

 

 

Bir yanıt yazın

Bilgi Al
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim?
Call Now Button