İstanbul

Sünnet için Karagöz gölge oyunu ile harika bir organizasyona imza atmaya ne dersiniz? Çocuklarınızın mutlu olacağı bu organizasyonda sadece gölge oyunu değil farklı etkinliklerle de mutlu anları paylaşmak mümkün olacak! O zaman hazırsanız hizmetlerimizle alakalı sizi en çok meraklandıran konulara daha yakından bir göz atalım!

Karagöz gölge oyunu, Türk kültürünün en eski etkinliklerinden bir tanesi olarak dikkat çekmeyi başarır. Çocuk ve büyüklerin eğlenmesi adına düzenlenen gölge oyunu etkinliklerinde amaç eğlendirme ve eğlendirirken de düşündürmektir! Çocukların Türk kültüründen uzak büyümemesi ve en özel anlarında tebessüm etmesi adına harekete geçen ekibimizle sizi nelerin bekliyor?

Karagöz Gölge Oyunu Etkinliği

Gölge oyununun icra edilmesini isteyen ebeveynlerin talebi üzerine öncelikle mekânın incelenmesi sonrasında gölge oyunu için en uygun alan belirlenmektedir. Belirlenen noktaya kurulan perde ve diğer hazırlıkların tamamlanmasıyla sünnet eğlencesi için karagöz gölge oyunu planlaması tamamlanır.

Sünnet eğlencesinde sıra gölge oyununun icra edilmesine geldiğinde ‘Hayali’ perde arkasına geçerek sanatını icra etmeye başlar. Sünnet olacak çocuk ve arkadaşları için eğlenceli bir oyun icra eden Hayali sünnetin heyecanını mutluluk dolu anlara dönüştürmektedir. Yaklaşık 40 dakika süren eğlence ve müzik dolu gölge oyunu sonrasında çocuklarla tanışan Hayali onlara unutamayacakları anılar biriktirme fırsatı sunar. Meraklı çocukların kuklalar ve tasvirlere daha yakın bakmasına da olanak sağlar.

Hacivat Karagöz Sahne Performansı

Gölge oyunu yerine sahne performansı tercih eden aileler için sünnet düğünü eğlencesinde sahne ekibimizle de çözüm üretiyoruz. İstanbul Hacivat Karagöz ekibi olarak bu konuda profesyonel bir ekiple hareket ediyor olmanın ayrıcalıklarını sunuyoruz. Peki, gölge oyunu yerine sahne performansı sunan ekibimiz sayesinde sünnet eğlencesinde sizleri neler bekler?

Çocuklar için planlanan eğlencede öncelikle bir sahne ayarlaması yapılarak Karagöz ve Hacivat’ın oyunlarını sergileyecekleri yer belirlenmektedir. Daha sonraysa oyun için ön hazırlıklar yapılmaktadır. Karagöz Hacivat sahne performansı saati geldiğinde ise kıyafetleriyle sahneye çıkan ekibimiz espriler ve komik hareketleriyle izleyenleri eğlendirir. Genç yaşlı herkesin gülmesine ve eğlenmesine imkân sunan bu performans sayesinde sünnet eğlencesi adeta bir festivale dönüşür.

İşini profesyonel bir şekilde yapan ekibimiz sayesinde sünnet için Karagöz Hacivat sahne performansında gerçek kostümler kullanıyoruz. İcra ettiğimiz sanata ve eğlendirmeyi hedeflediğimiz kitleye saygımızla Hacivat ve Karagöz kültürünü yaşatmaya devam ediyoruz. Siz de sünnet, doğum günü ve diğer bütün eğlenceler konusunda profesyonel ekibimizden destek almaya ne dersiniz?

Hacivat Karagöz Organizasyonu Yapmak için Nasıl Bir Yol İzlemelisiniz?

Sıradanlaşmış doğum günü ve sünnet eğlencelerinden kurtularak farklı bir deneyim yakalamayı mı arzu ediyorsunuz? O halde yapmanız gereken sadece Hacivat ve Karagöz etkinlikleri ile ailenizle unutulmaz bir anı biriktirmek olacak! Peki, organizasyon için nasıl bir yol izlemeniz gerekiyor?

Whatsapp kanalıyla bize mesaj atabilir ya da 05392428391 numaralı hattımızdan bize ulaşarak bilgi alabilirsiniz. Ekibimiz talebinizi dikkate alarak gerekli planlamayı yapacak ve sünnet eğlencesi günü vereceğiniz adreste sizi ve sevdiklerinizi eğlendireceğiz. İstanbul, Ankara ve İzmir’de bütün eğlencelerinizde sizlerin yanında olmayı arzu ediyoruz. Bizimle iletişime geçerek çocuğunuzun sünnet düğününü bir Karagöz Hacivat festivaline çevirmenin tam zamanı!

 

Bir yanıt yazın

Bilgi Al
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim?
Call Now Button