İstanbul

Toplumsal kodlarımızın en önemli unsurlarından bir tanesi olan Hacivat ve Karagöz ile eğlenceli anlar yaşamak mümkün! Kültürel zenginliklerimizi yakından keşfetmek ve asırlar öncesinde yaşamış olsa dahi bugünlere taşınmayı başaran bir oyuna tanıklık etmek hayli özeldir.

Geçmişte daha yaygın bir şekilde oynanan ve sergilenen Hacivat Karagöz, günümüzde bir nebze geride kalmaya başlamıştır. İstanbul Hacivat Karagöz ekibi olarak bu durumu tersine çevirecek etkinliklerle eğlenmek, eğlendirmek ve düşündürmek için üzerimize düşeni yapıyoruz. Bu anlayışla Hacivat Karagöz gösterisi fiyatları konusunda değil insanlara kültürü aktarma konusunda hassasiyet gösteriyoruz.

Geleneksel Hacivat ve Karagöz Gösterisi

Hacı Cav Cav ve Karagözüm İki Gözüm’ü sizlerle buluştururken düşündüğümüz tek şey eğlence! Ama bunu yaparken bizim de sizlerden ufak taleplerimiz ve bu gösteriyi sürdürülebilir kılmak için arzularımız var.

Eğlenceyi gelecek nesillere modern şakalarla değil toplumsal kimliğimizi yansıtan oyunlarla sergilemek adına her türlü etkinliğe katılıyoruz. Okul etkinlikleri, kurumsal etkinlikler, doğum günü organizasyonları ve sünnet eğlenceleri gibi aklınıza gelecek her eğlence de biz de varız. Karagöz ve Hacivat’ı en iyi şekilde yansıtan kostümlerimizle sahnede keyifle sanatımızı icra ederken söyleyişleri de hakkıyla yerine getiriyoruz.

İnsanları bazen kahkahaya bazen de şöyle bir düşünmeye sevk ederek Karagöz ve Hacivat’ın sadece gülmek olmadığını hatırlatıyoruz. Bunu yaparken genellikle 30-40 dakikalık seanslarla eğlenceye ortak oluyoruz. Peki, size Karagöz ve Hacivat konusunda sadece sahne gösterisi mi vaat ediyoruz? Elbette, hayır!

Geleneksel Hacivat ve Karagöz Gölge Oyunu

Ramazan hatıralarının en unutulmazları arasında yer alan gölge oyunu İstanbul Hacivat Karagöz ekibi sayesinde sadece Ramazan Ayı’yla sınırlı kalmıyor. Yılın her döneminde ekibimiz sayesinde sizi ve sevdiklerinizi eğlendirecek olan Gölge Oyunu birbirinden özel anlarla buluşmanızı sağlıyor.

Tarihçesi bundan asırlar öncesine uzanan Hacivat ve Karagöz ile alakalı gelenekseli bugünlere taşıma arzusu ön plandadır. Elbette eğlenceyi de işin içine katarak gönüllere girmek de arzu edilmektedir. Bu çerçevede İstanbul Hacivat Karagöz ekibi toplamda 4 bölümden oluşan Gölge Oyunu’nu sahneler. Bu sayede de başarılı bir eğlence tamamlanmış olur. Size de kusursuz bir etkinliğe katılmış olmanın heyecanı kalır.

Hacivat ve Karagöz Gösterisi Fiyatları Neleri Kapsar?

Eğlence, geleneksel oyunlar ve kültürel aktarım… Sadece bunları sunmuyoruz elbette! İnsanları eğlendirirken onları memnun edecek ikramlarla da birbirinden özel anlara kapı aralıyoruz. Tabii bunu kültürel bir yaklaşımla sergilemeye özen gösteriyoruz. Hacivat ve Karagöz’e yakışır şekilde gerçekleşen gösterilerin öncesi ya da sonrasında aşağıdaki ikramlıkları sunuyoruz.

  • Osmanlı Macunu
  • Patlamış Mısır
  • Pamuk Şeker
  • Osmanlı Şerbetçisi
  • Bardak Mısır
  • Maraş Dondurma

Tüm bunları Hacivat ve Karagöz gösterisi fiyatları dahilinde sizlerle buluşturuyoruz. Böylelikle eğlenceyi kültürel lezzetlerle de bütünleştirmeyi önemsiyoruz. Siz de eğlence ve heyecan dolu anlar için bizi tercih ederek unutulmaz anlara kapı aralamaya ne dersiniz?

Hacivat ve Karagöz Gösterisi Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Gülmek, eğlenmek ve hatta lezzetlerle buluşmak çok özel olsa da aslında fiyatları konuşmadan da olmaz. Değil mi? İstanbul Hacivat Karagöz ekibi olarak İstanbul, Ankara ve İzmir’deki bütün etkinliklere katılmayı arzu ediyoruz. Bu çerçevede programımız kapsamında uygun fiyatlarla hizmet sunmayı amaçlıyoruz.

Hacivat ve Karagöz gösterisi fiyatları belirlemesi yaparken sizden gelen talepleri değerlendirerek en iyi teklifi yapıyoruz. Uygun fiyat politikası ile gösterinin daha geniş kitlelere ulaşması adına çaba sarf ediyoruz. Siz de bu çok özel etkinlikle unutulmaz anlara kapı aralamaya ne dersiniz?

Bizimle iletişime geçerek detaylara ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Bilgi Al
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim?
Call Now Button