İstanbul

Okullar için Karagöz gölge oyunu ile unutulmaz anlara kapı aralamak ister misiniz? Özellikle küçük çocuklar için ideal bir gösteri olan Karagöz ile Hacivat sayesinde sadece kaliteli bir deneyim sunmakla kalmayacaksınız. Bu eşsiz gösteri sayesinde beklentilerinize de maksimum manada cevap verme imkanını elde edebileceksiniz. O halde sizi bekleyen birbirinden özel seçeneklerin neler olduğuna daha yakından bir göz atalım!

Karagöz gölge oyunu, Türk kültürü ve Anadolu zenginlikleri konusunda en dikkat çeken değerlerden bir tanesidir. Toplumun kültür kodlarından olan Hacivat ve Karagöz oyunu bizi biz yapan değerleri ve duyguları her defasında bizlere hatırlatır. Bazen güldüren bazen de düşündüren bir söyleşme olan Karagöz ve Hacivat’ta toplumsal zıtlıkların çok iyi bir şekilde işlendiğini ifade etmek gerekir.

Farklılıkları eşsiz bir şekilde yansıtan ve bu özelliğiyle güldürme sanatını ortaya koyan Karagöz Gölge oyunu konusunda okullar için eşsiz imkanlar sağlıyoruz. Peki, ekibimiz ne tür çözümler sunuyor? Hazırsanız bütün detaylara daha yakından bir göz atmaya başlayalım!

Okullar için Karagöz Gölge Oyunu Nasıl Planlanmalı?

Okulların açık olduğu dönemde okullara yönelik etkinlik talepleri çok fazla olsa da planlamaya iyi yapmak adına haftalar öncesinden bizimle iletişime geçmeniz planlamayı yapabilmek adına oldukça değerlidir. Bu nedenle de Gölge Oyunu ile alakalı ideal bir sonuca ulaşmak adına planlamayı son ana bırakmamakta yarar vardır.

Okul için Karagöz gölge oyunu talep edildiğinde hangi öğrenci grubuna yönelik bir etkinlik gerçekleştirileceği de değerlendirilmektedir. Buna göre kullanılacak dil ve yapılacak şakaların da titizlikle seçileceğini unutmamak gerekir. Planlamanın zamanında ve kaliteli bir şekilde gerçekleştirilmesi neticesinde unutulmaz bir deneyime kapı aralamak mümkün olur!

Karagöz Gölge Oyunu Ne Kadar Sürer?

Karagöz ve Hacivat tasvirlerinin bir ışık gösterisiyle yansıtıldığı gölge oyununda süre 30 dakika ile 45 dakika arasında değişkenlik göstermektedir. Burada önemli olan sürenin uzatılmasından ziyade öğrencilerin/çocukların sıkılmadan izlemesi ve eğlenmesidir. Bu konuda ekstra çaba sarf eden Karagöz Gölge Oyunu ekibi olarak çocukların yüzündeki tebessümü ön plana çıkarmayı arzu ediyoruz.

Gölge oyununun süresinin etkinlik planlaması açısından önemli olduğu bilinse de çocuklar için eğlenceyi sürekli kılmak adına bazen gölge oyunu öncesi ve sonrasında farklı etkinlikler gerçekleştirilmesi de mümkün oluyor. Bu çerçevede çocukların Hayali ile tanışması ve tasvirleri incelemesi söz konusudur.

Karagöz Gölge Oyunu için Özel Bir Sahneye İhtiyaç Var mı?

Karagöz Gölge oyununda eğlence, kahkaha ve keyifli anlar en dikkat çeken konular olsa da okullar için gerçekleştirilecek etkinliklerde önemli olan bazı diğer konuların da olduğunu ifade etmek gerekir. Bu çerçevede okullar için gölge gösterisi sahnelendiğinde özel bir sahneye ihtiyaç duyulmaz.

Hayali, kendi sahnesini kendisi oluşturur. Bu nedenle de çocukların perdeyi rahatça görebilecekleri bir alanın varlığı onlar için fazlasıyla yeterli olacaktır. Bu sayede hem Karagöz gölge oyununun eğlencesi bambaşka bir seviyeye ulaşacak hem de size özel bir deneyime kapı aralamak mümkün olacaktır.

Okullar için Karagöz Hacivat Gösterisi Fiyatları

Çocukların gülmesi ve eğlenmesi bizim için her şeyden çok daha önemli! Gerçekleştirilen gösterilerde bu duyguyu ön planda tutarken uygun fiyat kavramını da göz ardı etmiyoruz. Bu çerçevede okul bütçesine uygun gösterilerle eğlenceyi her noktaya taşımayı başarıyoruz. Ankara, İstanbul ve İzmir’deki bütün okullara Karagöz Hacivat gösterisi ile eğlenceyi sunuyoruz!

 

Bir yanıt yazın

Bilgi Al
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim?
Call Now Button