İstanbul

Gölge oyunu konusunda en ideal hizmetleri mi arıyorsunuz? Hacivat ve Karagöz eğlencesini her anlamda hissetmenizi sağlayacak olan gölge oyunu ekibimizle size özel fırsatlar sunduğumuzu bilmelisiniz. İstanbul Hacivat Karagöz olarak neden bizimle enfes bir eğlenceye kapı aralamanız gerektiğini öğrenmek ister misiniz? O halde bu harika rehberi okumaya devam edin!

İstanbul Hacivat Karagöz Kimdir?

İstanbul Hacivat Karagöz ekibi, hayatını Hacivat ve Karagöz etkinliklerine adamış bir grup eğlence severdir. Eğlenirken insanları da eğlendirmeyi amaçlayan ekibimiz herkes için eğlence yaklaşımıyla hareket eder. Eğlencenin batılı tarz seçeneklerle değil kendi kültürel değerleri ile ön plana çıkmasını oldukça önemser. İstanbul’un en iyi gölge oyunu ekibi olmayı da en büyük hedefi sayar.

İstanbul’da hizmet veren gölge oyunu ekipleri arasında bu işe uzun süredir gönül vermiş olmamız bizim neden en iyisi olduğumuzu kanıtlar. Hem gölge oyunu hem de sahne gösterisi ile kusursuz bir eğlence vaat ediyoruz. Peki, İstanbul Hacivat Karagöz ekibini tanımayan biri olarak bizden neler beklemeniz gerekir? İşte bizi biz yapan unsurlar!

Gölge Oyunu ve Öze Bağlılık

İstanbul Hacivat Karagöz ekibi olarak gölge oyunu kültürünü yaşatmak ve geniş kitlelere ulaştırmak istiyoruz. Bu isteğimizi gerçekleştirirken de öze bağlılık konusunda çok titiz olduğumuzu gösteriyoruz. Gölge oyunlarında kullanılan tasvirleri bir hazırlıyor ve oyunlarımızı bu şekilde sergiliyoruz. Üstelik biz bu işin en iyisiyiz dediğimiz anda bile kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz.

Her Yaştan İnsana Uygun Oyunlar

Gölge oyununu sahnelerken öze bağlı kalsak da farklılaşan izleyici kitlesini dikkate alarak şakaları ve söylemleri buna uygun bir şekilde yeniden düzenliyoruz. Çocuklar için gölge oyunu ile yetişkinler için gölge oyunu bu yönüyle küçük farklılıklar barındırıyor. Ama oyun esnasında asıl olan kahkaha ve eğlence. Biz de bunu daima sağlamayı düşünüyoruz. Bu çerçevede sizlerin beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı ihmal etmiyoruz.

Gölge Oyunları Sonrasında İkramlar

Türk kültürünün en önemli parçalarından bir tanesi olarak gölge oyunu düzenlendikten hemen sonra kültürel değerlerimizi yansıtan bazı ikramlarımız da oluyor. Bu konuda oldukça cömert davranırken insanların unutulan kültürel değerlere sarılmasını sağlıyoruz. Osmanlı Macunu ve Pamuk Şekeri bu yönüyle pek çok insana maziyi hatırlatmayı başarıyor.

Gölge Oyunu Etkinliği Nerelerde Düzenleniyor?

Hacivat Karagöz Gölge Oyunu için gelen her talebe cevap vermek adına maksimum hassasiyetle planlamalar gerçekleştiriyoruz. Herkesin gölge oyunu eğlencesini yaşamasını sağlarken okul, AVM, kamu kurumları ve bireysel taleplere cevap veriyoruz. Bu çerçevede gölge oyunu etkinliklerinin daima gerçekleştirilebilmesi noktasında üzerimize düşeni yapmaya çaba sarf ediyoruz. Size sadece planlamanızı yaparken bizden bilgi almak kalıyor!

İstanbul Hacivat Karagöz ekibi olarak herkesin eğlence ihtiyacını biliyor ve gölge oyunlarımızla sizleri eğlendirmeyi amaçlıyoruz. Siz de İstanbul’un en iyi gölge oyunu ekibi ile beklentilerinize cevap verecek bir yaklaşıma kapı aralamaya ne dersiniz? Vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçerek kusursuzluğu yakalamayı deneyin!

Bir yanıt yazın

Bilgi Al
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim?
Call Now Button